Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Torsdag 13. oktober er det klart for Queer Yoga i regi av FRI Oslo og Akershus.

Fem ganger fram til desember er det nå klart for Queer Yoga i regi FRI Oslo og Akershus.
– Målet vårt er å gjøre yoga tilgjengelig for alle som noensinne har hatt lyst til å praktisere yoga, men som ennå ikke har funnet et tilbud hvor kjønnsmangfoldet settes pris på, sier Mathilde Decaen, initiativtaker og styremedlem i FRI OA.

Mange som bryter med normer for kjønn og seksualitet kan føle en ekstra utsatthet på heteroarenaer. Derfor arrangerer FRI Oslo og Akershus nå et tilbud av og for trans-, intersex- og queer-personer av alle kjønn. Her skal du slippe å kjenne på kroppsfokuset eller kjenne deg utenfor normen.
– Disse yogatimene skal være introduksjonskurs på relativt lavt nivå. De skal være lette å følge, og så legger vi inn noen morsomme utfordringer underveis. Queer Yoga skal være for alle og enhvers kropp – og om du kan berøre dine tær eller ikke spiller ingen rolle, forklarer Decaen.

Instruktør Silje Nora er utdannet ved Swara Yoga School, med fordypning i pranayama, mantra og meditasjon ved Feeling Soul Good.
– På Queer Yoga slippes kjønnsmangfoldet fri. Her skal vi fokusere på bevissthet i pust og bevegelse, som et middel til å høre, føle og bygge oss selv opp, avslutter Decaen.

Queer Yoga er gratis og starter kl. 19 i FRI Oslo og Akershus’ lokaler i Tollbugata 24.

Queer Yoga er satt opp på følgende datoer denne høsten:
Torsdag 13. oktober


Torsdag 27. oktober


Torsdag 10. november


Torsdag 24. november 


Torsdag 8. desember