Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Nå kan vi trygt si at RuPaul’s Drag Race har landet i Oslo. Nå har neste dronning fra serien meldt sin ankomst. Willam opptrer på Score fredag 2. desember.

Det var fullt hus og ekstatisk stemning da Sharon Needles, vinner av RuPaul’s Drag Race sesong 4, entret scenen på Score tidligere denne måneden. Les portrettintervju med Sharon Needles i Blikks desembernummer.

Drag Race-kollega Willam er neste dronning ut – og det er en real skandaledronning som kommer. Du er herved advart.

Willam konkurrerte i sesong 4 av Drag Race, sammen med blant andre Sharon Needles og Trondheims-aktuelle Latrice Royale. Han imponerte dommerne i starten og vant utfordringene i episodene «Float Your Bloat» og «Frenemies», men i sistnevnte episode var det også slutt. Willam ble diskvalifisert fra konkurransen da det ble kjent at han hadde hatt besøk av kjæresten på hotellrommet.

Willam lot ikke diskvalifiseringen legge en demper på karrieren og ga fort ut sin første singel, «Trouble»(2012) – med en musikkvideo regissert av dragpornoregissør Chi Chi LaRue. «Trouble» ble ingen umiddelbar suksess og Willam fulgte opp med låta «The Vagina Song».

Men det var med låta «Boy Is a Bottom» (2013) at det ble vind i seilene. Låta ga Willam ut sammen med Detox og Vicky Vox, som gruppa DWV. Videoen til låta har over 20 millioner visninger på YouTube. Trioen ble imidlertid oppløst i juni 2014 på grunn av indre stridigheter.

Willam ga ut boka Suck Less: Where There’s a Willam, There’s a Way i oktober i år. Boka er en slags selvhjelpsbok hvor man lærer hvorfor dragdronninger er så mye bedre enn alle oss andre …
Men fortvil ikke. Willam byr også på seg selv og gir deg alle de gode tipsene som kan sørge for at du klarer å komme deg videre i livet, selv med hodet bøyd i skam.

Det er nok en gang Score som er vertskap når enda en Drag Race-stjerne setter sine ben i hovedstaden fredag 2. desember. Men det er ikke første gang Willam besøker Norge. Han holdt to forrykende show under Regnbuedagene i Bergen i 2015 og de som var tilstede vet at Willam er kjapp i kjeften og tar ting på strak arm.

Det er takket være Thomas Anholt og teamet bak Score, Fredrik Havstein og Gisle Major, at Drag Race-dronningene finner veien til Norge.
– Vi kaller eventene for OMG! sier Thomas Anholt til Blikk Nett og forklarer det enkelt og greit med,
– Fordi det er en Oh My God-opplevelse å se at det funker.

Anholt har tidligere hentet Derrick Berry og Courtney Act fra den populære tv-serien til Oslo. Og nå nylig Sharon Needles.
– Sharon Needles var en stor suksess. Han var selv veldig fornøyd etter Oslobesøket og publikum elsket han, sier Anholt og avslører at det vil komme flere dronninger også etter Willam.

– Nå har jeg knekt koden føler jeg. Jeg har god kontakt med managementet til dragstjernene og vi kan velge blant de aller beste. Så det blir store navn også over nyttår, sier han uten å røpe navn. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

I tillegg til show på Score fredag 2. desember blir det også boksignering samme dag.
– Willam stiller på Eldorado bokhandel kl. 18 fredag 2. desember for å signere boka Suck Less: Where There’s a Willam, There’s a Way, avslutter Thomas Anholt.

KONKURRANSE
Blikk Nett i samarbeid med OMG! og Score gir en av våre lesere mulighet til å vinne et møte med Willam, pluss fotoseanse og autograf. Vinneren kan ta med seg en venn.

Spørsmål: Hva er etternavnet til Willam?
Svaret mailer du til: konkurranse@blikk.no

NB! Husk å skrive fullt navn og telefonnummer i svarmailen. Svarfrist: torsdag 1. desember kl. 15.

Mer info om showet finner du her: OMG! It’s Willam

Se Willams versjon av Adeles «Hello», som sammen med draglegenden Jackie Beat har blitt til «UCK FOFF»