Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Når du blir dumpet av typen har du flere valg. Ray Noir laget musikk av bruddet og fikk med seg bestevennen Mariann Rosa.

Den norske artisten Ray Noir er et kjent fjes på den skeive klubbscenen i London, UK. Både som dj og artist. Mange kjenner han også igjen fra Oslo Pride sist sommer da han opptrådte i Pride Park sammen med Mariann Rosa.

Nå ha de to sluppet en singel sammen. «All Alone» er industriell electro som setter rytmefølelsen i kroppen i sving – men låta er ikke en ren partylåt skal vi tro Ray Noir.
– «All Alone» skrev jeg rett etter at jeg ble singel. Jeg var sykt skuffet og lei, så låta handler om alt det sinnet man sitter igjen med og skuffelsen over at det ikke funket, samt hvor ensom man plutselig føler seg, sier Ray Noir til Blikk Nett.

Musikkvideoen til «All Alone» er mildt sagt spektakulær og Ray Noir har hentet inn en gjeng venner til innspillingen.
– De fleste folkene i videoen er folk fra kretsen min her i London. De er artister, drag queens og kjente ansikter fra utelivet i London, sier Ray Noir og nevner spesielt Virgin Extravaganzah.

– Virgin Extravaganzah er en drag queen-venninne som gjør en parodi på jomfru Maria. Hun er en sykt kul performer med en skarp tunge, men det får vi dessverre ikke høre i videoen. Hun må rett og slett oppleves. I tillegg vil jeg nevne Lewis G. Burton, som er kjent for sine groteske performances her i London. Jeg har også med en burlesk- og sirkusartist som heter Bambi Blue og Candy Ken, som er en YouTube-sensasjon fra Østerrike.

At Ray Noir og Mariann Rosa samarbeider er en naturlig ting.
– Mariann er en av mine favorittpersoner. Hun er god venn som jeg har kjent i 12 år nå. Det hele startet med at jeg var superfan av bandet hennes, Surferosa. Jeg traff henne første gang på en Surferosa-konsert for mange år siden og hun kom ned fra scenen og kysset meg. Det var starten på samarbeidet, avslutter Ray Noir.