Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

På Raballdercup var det mange blide fjes å se, men ingen slo Spanish Angels som gikk av med seieren på C-nivå i volleyball. Raballder Kings knabbet gullet foran Hot Helsinki i B-finalen, mens Stockholm Snipers knuste Køllekameratene i innebandy.

Blikk Nett traff Javier fra Spanish Demons under volleyballfinalen på C-nivå. Han så kameratene i Spanish Angels spille finalen mot Asker Volley, et mixed heterolag som hadde meldt seg på Raballder Cup for å kunne spille ordentlige kamper.
–Vi måtte kalle oss Spanish Demons siden de heter Angels. Vi kom på en overraskende 4. plass, og det er vi veldig fornøyde med siden vi først begynte å spille sammen i september i fjor, forteller Javier.

Han og kompisene kom til Oslo på torsdag for litt sightseeing før cupen. De fikk også med seg en tur på London Pub.
–Noen er visst glad i stedet, og andre ikke, men vi likte oss der. Jeg elsker Oslo og vil gjerne komme tilbake i sommer. Nordmenn er så vennlige og åpne, helt annerledes enn det stereotype bildet mange har av kalde nordmenn.

Høye blonde vikinger
–Hva synes du om norske menn?
–Etter hva jeg har sett denne helgen, er de veldig pene! Jeg liker en høy blond viking, men jeg liker også at dere har et så stort mangfold her.

I Madrid, der de skal ha World Pride i slutten av juni, er det ifølge Javier utrolig kult og avslappet å være homo.
–Selv om vi har hatt noe hatkriminalitet fra høyreekstremister de siste årene, føler jeg meg trygg. Jeg går ikke nødvendigvis lenger kun på homoklubber eller i det skeive området Chueca. Det å se to menn gå hånd i hånd i Madrid er helt vanlig. Ingen løfter et øyenbryn.

Raballder Kings mot Hot Helsinki
På banen lengst bak i Ekeberghallen gjorde guttene i Hot Helsinki et iherdig forsøk på å slå Raballder Kings. De vant én omgang, men måtte se seg slått av kongene i Raballder i den siste omgangen.

Køller i sving
De aller første som stakk av med gull i Raballder Cup var det svenske innebandylaget Stockholm Snipers. De slo veteranlaget Køllekameratene i finalen, mens Raballder Oslo 1 fikk bronse av i alt syv lag på innebandy.

Se alle resultatene her.

Om kvelden kunne alle vinnerne hyle enda mer av glede på Oslo Prides LOVEfest på Gamle Museet i Dronningens gate. Se Blikks fotoalbum: