Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Sondre Lerche er aktuell med det nye albumet «Pleasure» og i musikkvideoen til låta «Serenading In The Trenches» utforsker han vennskapet han har med trommisen David Heilman.

Sondre Lerche slapp nylig musikkvideo til låta «Serenading In The Trenches», regissert av Evan Savitt, hentet fra albumet «Pleasure».

Musikkvideoen er ladet med homoerotikk og i et intervju med det amerikanske magasinet OUT forteller Lerche at han leker med en rekke symboler som han opplever er eksotiske.

«Jeg er ikke aggressiv av natur, Ikke er jeg voldelig eller konfronterende, men jeg finner ofte en måte å bruke de kvalitetene i musikken min. Jeg har et nært forhold til bandet mitt, og spesielt trommisen min, David Heilman, som jeg har med i musikkvideoen,» sier Lerche til OUT.

«Vi har et nært forhold i musikken, som mennesker og som artister – og han er i seg selv en ”larger-than-life»-karakter. Jeg ville lage en video om ham og om forholdet oss i mellom.»

Oh what a beautiful boy child
Oh boy, the man of my dreams
Oh what a big boy, what a boy child
Oh man, oh boy, what a dream
Oh boy, you’re preaching to the wrong choir I know what’s up, my time is up
I know what’s up, my time is up
Sondre Lerche «Serenading In The Trenches»

«Serenading In The Trenches» oser av intimitet og forholdet mellom Lerche og Heilman er intenst.
«Jeg ville leke med romantiske forhold, seksuelle forhold – og også en slags far og sønn greie. Målet var å se nærmere på veldig nære relasjoner mellom menn,» sier Lerche og forteller at han er veldig fornøyd med resultatet.

«Musikkvideoen er en hyllest til forholdet vi har. Det er ikke ofte man ser slike videoer, spesielt ikke fra artister som er heterofile. Folk er ofte så redd for å vise følelser mellom menn, enten det er romantikk eller vennskap. Derfor følte jeg det ville være en fin ting å feire det i en låt.»