Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

«Etter nesten 8 år i sus og dus sier vi takk for oss. I kveld har vi åpent for siste gang i SO sin historie. Håper vi ser deg der en siste gang. En epoke er over. Vi er stolte over 8 år som skeivt utested, nå går veien videre. Vi elsker dere,» heter det i en melding på Facebooksiden til SO.

SO åpnet dørene i Arbeidergata 2 i 2009 og ble raskt et populært sted for jenter som liker jenter. Klubbens suksess ble markert med pris for Årets utested under GayGalla to år på rad, i 2011 og 2012. Men de siste årene har Vichy Eriksson og Fride Moksnes spurt seg selv om det er marked for en ren lesbeklubb.

I desember i fjor kuttet SO bort mottoet «for jenter som liker jenter» og ble en klubb for alle. Men nå er det altså slutt. Takk for innsatsen SO – Oslo blir fattigere uten dere.