Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fri Bar i Stavanger inviterer til Eurovision-finale med quiz, storskjerm og GP-disco under ledelse av NRKs tidligere kommentator Jostein Pedersen.

Årets årgang av Grand Prix-melodier er sjelden god og flere bidrag har blitt store hits i flere land, ifølge Grand Prix-ekspert Jostein Pedersen.
– Superfavoritten er Italia, men Portugal, Frankrike, Spania og Sverige følger tett etter på bettinglistene. Her kan alt skje, sier Pedersen og legger til at stedet å være finalekvelden er Fri Bar i Fargegaten i Stavanger.

GP-eksperten er ikke nødvendigvis enig i favorittene bettinglistene har plukket ut.
– Selv om Italia er favoritt med sin gladsang, får han hard konkurranse. Portugals intense ballade kan fort bli årets store overraskelse eller hva med jodling fra Romania eller norgesvennene i SunStroke Project fra Moldova som er klar med nok en sax-discolåt? Og vi må aldri undervurdere en irsk kjærlighetsballade, sier Pedersen som etter årene som NRKs kommentator og journalist i VG nå arrangerer GP-quiz- og disco over hele landet.

– Det er like artig hver gang. Her er det snakk om fulle dansegulv og allsang. Folk blir litt overrasket over at de kan tekstene på sanger de trodde de hadde glemt. I så måte har Stavanger en av landets mest entusiastiske publikum som virkelig kan sin Grand Prix-historie. Jeg gleder meg!

Gleder seg gjør også Jan Rune Holdhus på Fri Bar. Det er duket for fullsatt quiz og feststemte gjester i glitrende kostymer.
– Jostein har spilt hos oss før, men det er første gang han er her på gudskjelovkvelden. Denne ene kvelden er det fritt fram for sanger man sjelden hører ellers i året. Og kjenner jeg gjestene riktig, mangler det ikke på antrekk som passer i anledningen. Ja, denne kvelden skal Fargegaten leve opp til navnet, sier Holdhus.

Eurovision 2017, Fri Bar, Kl. 18.30, Øvre Holmegate 27, Stavanger