Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

RuPaul’s Drag Race har tatt det skeive miljøet i Norge med storm, og lørdag 3. juni sto noen av stjerne fra serien på scenen i Folketeateret med showet «Werq The World Tour.»

Blikk Nett kom ikke i nærkontakt med Drag Race-stjernene, så da gikk turen til etterfestene på Cesar Bar & Café og Elsker.

På Cesar Bar & Café hadde G Club invitert til Drag Queen Bonanza med Voi Voi-show og drag show. G Club hadde hentet inn Fuxdelux fra Stockholm som kveldens vertinne. Fuxdelux er kjent fra draggruppen Cunigunda, samt Cunigundas Mammor – kjent for å arrangere absurd bingo. Bak alter egoet Fuxdelux finner vi Robert Fux, skuespiller ved Stadsteatern i Stockholm hvor han snart er aktuell i forestillingen «Lite Lugn före Stormen» av Theresia Walser, som har premiere på Klarascenen 25. august. Fux har i tillegg vært Stockholm Prides offisielle paradekommentator siden 2007.

Se kveldens BLIKKskudd her: