Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Onsdag 7 . juni

Kl. 16.30: Skeiv norsk litteratur – før og nå. Forfatter Kristin Fridtun peker på noen vendepunkter og hoveddrag i den skeive seksjonen i norsk litteratur, og gir publikum smaksprøver. Litteraturhuset, Østre Skostredet 5.

Kl. 17.30: Innspillsmøte: Pride hele året?
Er du en av de som savner flere aktiviteter for skeive i Bergen og Hordaland? Ønsker du flere sosiale møteplasser? Har du kanskje lyst på nye tur-venner, eller et indre ønske om en plass hvor senior lhbti-personer kan møtes? Brenner du for politikk og ønsker å bidra til flere debatter i regi av FRI Bergen og Hordaland? Er du en av de som lider av post-pride-depresjon når Regnbuedagene er over, og ønsker pride hele året?
FRI Bergen og Hordaland inviterer deg til et åpent møte for mer informasjon om kommende aktiviteter i 2017. Leder for FRI Bergen og Hordaland, Kristian Kaarød vil på dette møte gjennomgå alle planlagte aktiviteter for året, og fortelle mer om hvordan organisasjon skal øke aktiviteten for skeive i regionen, og hvordan du kan bidra.
Europride i Bergen 2020: Festivalsjef for Regnbuedagene i Bergen, Joakim Aadland kommer til møte for å fortelle mer om hvor man er i prosessen om å få EuroPride til Bergen i 2020.
Program:
Kl. 17.30: Velkommen ved Kristian Kaarød – Leder for FRI Bergen og Hordaland
– Gjennomgang av aktiviteter for 2017
Kl. 18: Gjennomgang av EuroPride-søknaden til Bergen ved Joakim Aadland – Festivalsjef for Regnbuedagene i Bergen.
Møte er åpent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer i FRI Bergen og Hordaland
Gratis, ingen aldersgrense, Pride House – Litteraturhuset, Østre Skostredet 5.


Kl. 18: Debatt: «Kvinn deg opp»– Feminisme for alle kjønn?
Er det mulig for transkampen å bli en del av kvinnekampen, eller er de to bevegelsene i konflikt med hverandre? Litteraturhuset, Østre Skostredet 5.

Kl. 18: Café med Late Bloomers Ladies. Late Bloomer Ladies er en nettverksgruppe for lesbiske og bifile kvinner som har «kommet ut» i godt voksen alder. Det vil si at de fleste har levd et heterofilt voksenliv før å så ha erkjent at man blir tiltrukket av en av samme kjønn. Gratis, ingeen aldersgrense. Storm Bar i Ole Bull huset.

Kl. 19: Nybegynnerkurs i bondage. Påmelding: arrangement@regnbuedagene.no. Gratis. Fincken, Nygårdsg. 2A.

Mer info: bergenpride.no