Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fredag 23. juni
Kl. 10–17: Utstillingen Skeivt Uteliv på Kulturhistorisk Museum.
Kom og opplev en storslått samling av bilder, videoer, historier og effekter som dokumenterer og formidler hvilken rolle ”utelivet,” kulturen og livet knyttet til barer, klubber og andre treffsteder, har spilt for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner fra 1950 og frem til i dag. Gratis, fri aldersgrense. Frederiks gate 2.

Pride House: fra fredag 23. juni til og med fredag 30. juni er det debatter og foredrag på Eldorado, om alt fra skeivt sexarbeid og høstens regnbuevalg til utviklingen av lhbt-rettigheter i Trumps USA og rasisme og feminisme i det skeive miljøet.
Kl. 13–14.30: Pride House: Myteknusing: Skeivt sexarbeid
Kl. 17–18.30: Pride House: The Triumph of Trump & the Future of LGBT Rights.
Eldorado bokhandel, Torggata 9A

Kl. 18–20: Mortified / Skeive historier, Kulturhuset, Youngs gate 6

Kl. 19–01:30: Oslo BDSM: PrideWideOpen. Mer info: Oslo BDSM

Kl. 20–23: Fifi von Tassel presents: Born This Way
I anledning Pride 2017 inviterer Fifi von Tassel til en skikkelig prideaften, med drag, burlesque, glitter, konfetti, fantastisk musikk, gode artister og som vanlig en litt mer alvorlig undertone pakket inn i en feststemt kveld. Kr.150, aldersgrense 20 år.
Elsker, Kristian IVs gate 9

Kl. 21: Konsert med Diplomatic Immunity. Herr Nilsen, kr. 100. C. J. Hambros pl. 5

Mer info: oslopride.no