Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Utstillingen Gay clubbing – Skeivt uteliv 1950 – 2017 på Kulturhistorisk museum åpnet torsdag 22. juni.

BLIKK var på åpningen og fanget stemningen. Skeivt arkiv og Kunstplass, et visningssted for samtidskunst har gjort en formidabel innsats når de har samlet minner fra skeivt uteliv fra 50-tallet fram til i dag. Utstillingen er åpen under hele Oslo Pride, gratis inngang, og tar du turen kan du oppleve skeive tilbakeblikk hentet fra blant annet Blikks fotoarkiv, Løvetanns arkiv, private bidrag, film og foto, flyers og plakater, videointervjuer og ikke minst en rekke happenings i løpet av prideuka, som for eksempel Skeivt uteliv: Historien om Virusgruppa, som går av stabelen onsdag 28. juni kl. 18.

Gay clubbing – Skeivt uteliv 1950 – 2017, Kulturhistorisk museum, Frederiks gate 2, Oslo.