Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I 2017 har Aksept – senter for alle berørt av hiv eksistert i 30 år. Tirsdag 27. juni inviterer de til utendørs festkveld med hagekonsert og jubileumsmarkering i hagen øverst på Grünerløkka i Oslo.

For sekstende gang stiller et utsøkt knippe artister gratis opp for å gi hivsaken og hivpositives livssituasjon oppmerksomhet. Som alltid er det gratis inngang og salg av mat og alkoholfri drikke. Overskuddet av salget og pengegaver fra publikum går uavkortet til Aksepts solidaritetsfond som støtter prosjekter for hivpositive rundt omkring i verden.

Jubileumsfesten ledes av Else Kåss Furuseth, programlederen, komikeren og Gullruten-vinneren som ble rikskjendis etter suksessen «Torsdagskveld fra Nydalen».

Hun skal geleide publikum gjennom hagefestens mange opptredener på verandascenen av kjente artister. Disse er blant annet Ingrid Bjørnov, Rikard Wolff, Knut Anders Sørum med band og korister, Berit Bislett med dansere, Nosizwe Baquwa, Hovedøen Social Club, Pitsj, Julie Dahle Aagård, Tove Bøygard, Kristin Minde og dansere fra HUMAN.

I tillegg lover arrangementets faste produsent, Svein Fuglestad, flere store overraskelser, og flere prominente gjester har meldt sin ankomst. Hagekonserten finansieres med gavemidler fra Kirkens bymisjon Oslo.

Hagekonsert på Aksept, tirsdag 27. juni, kl 19, hageporten åpner kl 18.30, Fagerheimgata 16, Oslo

Mer info: aksept.org