Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Navn: Espen Hilton
Alder: 34
Gjør: Forfatter/blogger og personlig trener.

Hva skal du gjøre i sommer?
Jeg avslutter innspillingen av den nye sesongen av Bloggerne og jeg holder på og pusser opp leiligheten. Jeg skal også på en date i Genève. Helt random faktisk, men får man en invite så stikker man ass. Ellers så skriver jeg på bok nummer to og planlegger høsten 2017. Ferie tar jeg i januar 2018.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
At jeg så og si aldri bader ute.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Festivaler og i parker. Bylivet er ikke all that på sommeren, men jeg elsker festivaler. God musikk, fine mennesker å se på og litt gratis tan er alltid en bonus.

Hvilken pride har vært din beste opplevelse, og hvorfor?
Det er litt vanskelig fordi jeg ser på hver eneste pride som viktig og bra hvert år. Pride er mer enn bare en fest med glitter og aksept. Pride har en ekstremt viktig bak historie som folk flest ikke vet om, og denne er jeg veldig glad i å fortelle til både streite mennesker og homofobe homofile som mener pride bare er glitter for feminine menn og menn med fetish. Jeg takler ikke mennesker som ikke kan fakta om det de snakker om.

Men i år må jeg si at mammaen til Tooji gjorde stort inntrykk, helt magisk.

Hvilken skuespiller vil du gjerne se i en skeiv rolle?
Jason Statham, men jeg vil helst spille mot han, tror jeg kunne fått en Oscar for innsatsen min der altså.

Favoritt app på mobilen i sommer?
Det var Tinder i en periode, men de fleste på den appen er som tause Birgitte, så da er den lagt ned. Jeg er besatt av VSCO som er min favoritt innen bilderedigering.

Snap eller Insta?
Instagram for alltid

Hit drar jeg aldri tilbake?
I kjøttdisken på Deli og en one night stand jeg hadde for fem år siden!

Hit drar jeg gjerne igjen?
Øya Vieques i Puerto Rico, helt magisk. Her er det villhester og tomme strender hvor du og din kjære kan være 100 prosent alene. En uke her og du er som en ny person.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
I Oslo ville jeg vist dem Holmenkollen og utsikten fra Frognersæteren. Jeg ville også laget en ekte halv-svidd Grandiosa fordi det er noe alle bare må smake. Jeg ville sendt de over til Bergen på cruise slik at de fikk oppleve The fjords og jeg ville booket de inn en natt i Ålesund fordi den byen er rett og slett magisk. De skulle så kjørt hele veien tilbake til Oslo fordi den turen mellom daler og fjell kan virkelig ikke kjøpes for penger. Jeg ville også sendt de til Hovden slik at de kunne oppleve Setesdalen. En av de vakreste plassene i Norge.

Hva vil du ikke vise frem?
Utenom Sylvi Listhaug og Nina Karin Monsen så tror jeg ikke det er så mye de ikke skulle fått sett av hva landet vårt har å by på.

Hvilken homo, lesbe, bi eller transperson ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
Caitlyn Jenner fordi jeg tror hun virkelig har lyst å oppleve alt som er moro med livet, ellers hadde jeg gått for Graham Norton fordi jeg liker eldre menn og finner han veldig tiltrekkende og humoristisk.

Du er verken homofob eller transfob, men hvilke fobier har du?
Sure mennesker som ikke har noe bra å si om andre. Jeg takler veldig dårlig falske mennesker, og har veldig lett for å si fra hva jeg mener til de.

Hvilken roman ville du ha lest om igjen og hvorfor?
«The girl on the train». Den er spennende og jeg tror jeg vil få enda mer ut av boken om jeg leser den enda en gang.

Hvilken serie skal du binge i sommer?
«The Handmaid’s tale», «Game of Thrones» & «American Gods».

Favorittsommerlåt?
Jasmine Kara «Gravity» & Nico & Vinz «Intrigued»