Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Er homser så redd for å virke feminin at de dyrker det hypermaskuline? Se kortfilmen «Masc Only».

Komiker og skuespiller Drew Droege tok internett med storm i 2010 med en YouTube-serie hvor han parodierer skuespilleren Chloë Sevigny. Siden har flere og flere fått øynene opp for komikeren, blant annet gjennom nettserien «Hollywood Acting Studio» hvor han spiller en lærer fra helvete.

I disse dager er Drew Droege aktuell med kortfilmen «Masc Only». Filmen ser nærmere på homofile menns forhold til maskulinitet og hvordan det kan utvikle seg til forakt for feminine menn.

«No femmes allowed»
«Masc Only» er skrevet av Drew Droege og filmen, som er regissert av Tommy Do, byr på et intimt blikk på homofile menn og hvordan hypermaskuline idealer kan påvirke dem.
«Det er interessant å se hvordan ønsket om å være maskulin har blitt overført fra den heteronormative kulturen og til store deler av det skeive miljøet,» sier regissør Tommy Do i et intervju med Huffington Post.

«Jeg kjenner mange homser som gjør sitt ytterste for å bevise overfor andre at de er maskuline, fra hvordan de presenterer seg på dating apper som Grindr til hva slags personer de omgås,» sier Do og legger til at usikkerheten som omgir dem er slitsom å forholde seg til.
«It’s, like, girl, my bags are FULL and I am NOT paying overweight fees. Carry that shit yourself.»

I «Masc Only» følger vi vennene Tommy og Wesley på en eksklusiv fest arrangert av «homo eliten» …

Se «Masc Only» her:

Masc Only from Tommy Do on Vimeo.

Mer info: masconlyfilm.com