Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Skeivt studentforum og Skeiv Verden inviterer til uhyggelig Halloweenfest.

Er du kanskje litt klar for å mane frem din indre skeive Frankenstein eller groteske enhjørning? Frykt ikke, i år som i fjor inviterer Skeivt studentforum sammen med Skeiv Verden til Halloweenfest ved Forskningsparken i Oslo torsdag 2. november.

– Vi inviterer til en stor fest hvor vi skal kle oss ut og ha det gøy sammen. Arrangementet er for alle som har lyst til å komme og vi håper å skape et trygt møtested for alle som tropper opp. Aldersgrensen er 18 år, sier Nathalie Kulsrud, PR-ansvarlig i Skeivt studentforum.

Selv om arrangementet er rettet mot det skeive miljøet, trenger man ikke å være skeiv for å komme. Man trenger ikke en gang å kle seg ut.
– Kom som du er eller ta den helt ut, det er helt opp til deg selv. Vi kommer til å ha en liten kostymekåring i løpet av kvelden. Årets beste kostyme vil bli premiert, sier hun.

Festen starter klokken ni og finner sted på Escape, en studentpub ved Forskningsparken, få minutter fra T-banestoppet ved samme navn. Lokalet har en heis som kan benyttes for å komme seg ned til selve festlokalet, samt toalett for rullestolbrukere.

Kulsrud håper å se mange skumle og uskumle skapninger på det arrangørene selv omtaler som «årets skeive storfest.»
– Formålet med festen er enkelt og greit å komme sammen og ha det gøy. Det er aldri for sent å feire Halloween, sier Nathalie Kulsrud.

Musikken denne kvelden serveres av dj Brighteyes, som sørget for topp stemning på Skeiv Verdens prideflåte under sommerens Oslo Pride.

Queer Halloween, torsdag 2. november, kl. 21–01, Escape, Gaustadalleen 23B, Oslo
Mer info: Queer Halloween