Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

– Reglene var satt allerede før vi hadde muligheten til å oppdage oss selv Nå skal vil bryte reglene og knuse tabuene, sier kunstner og artist Mange Debauch. Fredag 17. november knuses tabuene i utstillingen Uncover Unveil på Taket på Steen & Strøm.

Utstillingen Uncover Unveil er en utstilling som kun vises én kveld. Utstillingen er i regi av klubbarrangørene Det Gode Selskab, kunstner Mange Debauch og magasinet Naken og byr på 12 artister og kunstnere fordelt på tre arenaer med fokus på kunst, musikk og mote.
– Uncover Unveil starter som en utstilling hvor grensene mellom kunst, musikk og mote viskes ut. Utstillingen består av både foto, skulpturer, installasjoner, film og performance, sier Debauch til Blikk Nett.

– I løpet av kvelden forandres utstillingen til en nattklubb hvor publikum får ta del på dansegulvet omgitt av kunstneriske uttrykk.

Målet til Mange Debauch og Det Gode Selskab er å presentere nye artister og kunstnere.
– Det er så mange spennende queers, ikkebinære og allierte som lager kunst, men som sjelden blir sett. Med Uncover Unveil gir vi dem en plattform, sier Debauch og forteller at utstillingen også har en visjon om å støtte skeive også etter at lyden på dansegulvet er slått av.

– Deler av inntektene vil gå til Skeiv Verden. Arbeidet deres er så viktig og vi ønsker med dette å gi noen tilbake til miljøet på samme tid som vi nyter en kveld med queer-kultur.

Bandet Hysj spiller i løpet av kvelden. På plakaten står også Samsaya, som for tiden er aktuell med låta «Naina Don’t Lie» – se musikkvideo lenger ned i saken.

I dj-båsen finner vi blant andre Tod Louie, fra det Gode Selskab, og PURPURRPURPLE fra Ball Em Up. Det blir også visning av «Lust Remix» av Beos & Mange Debauchs musikkvideo.

På listen over utstillere finner vi navn som Collin Cherry, Daniel Gundersen, Flesh, Gjermund Eskedal, Karin Keisu, Lene Johansen, Mange Debauch og Phillip McLeod.
Mer info om kunstnerne finner du her: Uncover Unveil på Facebook

Billetter til Uncover Unveil fredag 17. november koster 100 kroner i forsalg og 150 kroner i døra. Dørene åpner kl. 21. Taket, Steen & Strøm, Nedre Slottsgate 8, Oslo.

Mer info og billetter: Uncover Unveil på Facebook