Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Det nærmer seg ny runde med «God jul og fagott nyttår» på Folketeateret – denne gangen større og mer glitrende enn noen sinne. Billettsalget har aldri vært større og «God jul og fagott nyttår» er blitt en av Oslos aller største julekonserter. Nesten 14 000 kommer til å feire homojul i Folketeateret i desember.

Og ikke nok med det. Sammen med KUUK har Norges lekreste homsekor laget en splitter ny julelåt som slippes fredag 1.desember. Dette feires med en markering og premiere for både ny låt og musikkvideo på Elsker i Oslo.

Selv sier Oslo fagottkor at julelåta er en satire og et spark til artister som er mer opptatt av å skinne enn å faktisk gjøre noe godt for andre i jula. Og de inkluderer seg selv i satiren.
– Det er kanskje vondt å innrømme, men veldig gøy å tulle med. Mest av alt ønsker vi som vanlig å kødde med den etablerte julesjargongen og -sjangeren, og gi folk en god latter, sier koret i en pressemelding.

Samarbeidet med KUUK er ifølge koret helt innlysende.
– Vi elsker KUUK. Vi ble kjent med dem på Træna i sommer, og regissøren vår, Tomas Glans, lanserte ideen om å ta dem med på vår første julesingel. Vi trenger litt KUUK i jula også.

6. desember er det premiere på det nye juleshowet «God jul og fagott nyttår» i Folketeateret.
– Det blir nok en gang det største showet vi har hatt. Større sjangerbredde, mer show, større orkester, flere kostymer og større rekvisitter enn noen gang. Det er helt vilt, men vi ser ut til å komme i mål. Publikum skal få grine og være julenostalgiske, men det blir mest latter, håper vi. For eksempel har vi julespillet Les Nisserables, som passer ganske bra på Folketeateret i disse dager.

Mer info: Lanseringsfest: «La oss skinne»

Mer info: «God jul og fagott nyttår»