Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Når Bianca Del Rio besøker Regnbuedagene i Bergen for tredje gang i juni neste år kan dragsuperstjernen trygt kalle seg en norgesvenn.

Bianca Del Rio, som er alter egoet til den erfarne komikeren Roy Haylock, er best kjent som vinner av RuPaul’s Drag Race sesong 6 og som en «klovn i kjole». Del Rio har også markert seg som en venn av Regnbuedagene i Bergen.

Når Bianca Del Rio ankommer Bergen under Regnbuedagene i 2018 må det kalles en tradisjon. Del Rio har stått på Ole Bull Scene som celeber gjest på festivalen de siste to årene og publikum har strømmet til, både skeive og streite.

Regnbuedagenes festivalsjef, Joakim Aadland, er strålende fornøyd og tror publikum er klar for nok en dose Bianca Del Rio.
– Bianca Del Rio selger ut show over hele verden, også her i Bergen, og hun har vist seg som en enestående komiker med en enorm fanskare. Jeg tror det er et entusiastisk publikum som tar i mot Del Rio når hun kommer tilbake til Regnbuedagene.

Siden seieren i sesong 6 av RuPaul’s Drag Race har komikeren turnert verden med showene «Rolodex of Hate» og «Not Today Satan», sistnevnte show serverte hun i Bergen for første gang i 2016. Under Regnbuedagene i Bergen torsdag 7. juni står hun på scenen med et splitter nytt show, «Blame it on Bianca Del Rio».

Etter showet på Ole Bull Scene er det duket for stor og gratis etterfest i Pride Park på Festplassen. I dj-båsen får publikum møte nok en legendarisk dragartist. Hvem det er vil tiden vise. Arrangørene holder kortene tett til brystet.
– Når vi i år flytter Pride Park inn på Festplassen skal vi sørge for liv og røre i hjertet av Bergen, og da er vi så heldig å få denne legendariske dragartisten til å skape stemning, frister Joakim Aadland.

For mer informasjon og billetter: Regnbuedagene i Bergen «Blame it on Bianca Del Rio»

Les Blikks intervju med Bianca Del Rio: «Jeg er en lykkelig liten soper»