10. mars er ULYDIG sin siste konsert før sommeren og derfor slår de på stortromma og arrangerer konsert med rapdronningene Izabell og Myra.

«Ka vet du»
Izabell lager melodisk hiphop og kjennetegnes av sin tilbakelente flow over basstung beats. I 2014 debuterte hun med singelen «Ka vet du», da hadde hun nylig blitt kåret til landets beste kvinnelige rapper av NRK P3 og fått platekontrakt med Universal Music.

Singelen ble umiddelbart listet på P3 og tatt med på soundtracket til filmen «Haram». Etter suksessen med «Ka vet du» ble det mye oppmerksomhet rundt Izabell og hun har hatt flere TV-opptredener som NRKs Sommerbåten og TV2s Amandaprisen. I 2015 slapp hun sin debut-EP «Honning & Aske» og hun har også rukket å slippe hele fire singler i løpet av 2017.

Izabell holdt også en forrykende konsert i Pride Park under fjorårets Regnbuedagene i Bergen.

«Hold an»
Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte blant annet til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet, som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. Hittil har Myra sluppet en rekke kritikerroste og godt mottatte singler, som «Link Opp», «Ventet På Deg» og «Lever I Bassen». Hun slapp nylig den høyst fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låten kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sitt debutalbum.

«Folk har mange forventninger til hva jeg skal være, men jeg prøver mest å bare være meg selv» – Myra

Info og billetter: Izabell og Myra på Ulydig

Femfest
Tidligere på dagen arrangeres Femfest, hvor Chateau Neuf pyntes i feministisk ånd, og en hel lørdag er satt av til debatter og kulturelle innslag med noen av Norges feteste damer, dans, kule djs, fete band, inspirerende work-shops og digg mat.
Mer info: FEMFEST

ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia på Chateau Neuf. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og visjonen er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Mer info: ULYDIG på Facebook