Lørdag 3. februar er det klart for et stjernespekket prisutdelingsshow på Chateau Neuf i Oslo når GayGalla åpner dørene.

GayGalla ledes av Janne Formoe og Niklas Baarli og en rekke kjente navn og profilerte lhbt-personer skal dele ut priser i hele ni kategorier.

Tre av kategoriene har nominerte basert på stemmer fra medlemmene til Gaysir. Kategoriene det gjelder er Årets TV-serie/film, Årets hit og Årets utested/klubb.

I kategorien Årets TV-serie/film konkurrerer SKAM mot Jævla homo og Født i feil kropp.

SKAM gjorde stort inntrykk på seere, ikke bare i Norge, men over hele verden. Ulrikke Falck, som spilte rollen som Vilde i serien ser det som en ære å være nominert til pris på årets GayGalla.
– Samtaler har åpnet seg og diskusjoner og kampanjer har satt i gang store bevegelser i årene som har gått. Det betyr utrolig mye for oss som har arbeidet med SKAM at vi har fått være en del av det, sier Ulrikke Falck til Blikk Nett.

Falck legger vekt på at det er viktig å belyse tema rundt seksualitet, kjønn og legning.
– Og historiefortelling gjennom film og tv er et av de mest effektive virkemidlene for å skape engasjement. Vi fikk være med å gjøre en forskjell, det betyr alt, sier Falck til Blikk Nett og legger til,
– Å være nominert til en pris og motta anerkjennelse fra lhbtq-miljøet for arbeidet vårt er veldig spesielt og ærefullt.

De nominerte i publikumspriskategoriene er:
Årets TV-serie/film:
• Jævla homo
• SKAM
• Født i feil kropp

Årets hit:
• Nils Bech «O´helga natt»
• Ina Wroldsen «Strongest»
• Big Daddy Karsten «Hold kjeft»

Årets utested/klubb:
Elsker
London
SLM

I tillegg deles det ut priser i kategoriene: Årets LHBT-person, Årets stå på videre, Årets hetero, Årets faghag, Årets influencer og Årets hederspris.

GayGalla lørdag 3. februar, kl. 21, Chateau Neuf, Slemdalsveien 15, Oslo.
Aldersgrense 18 år. Etter GayGalla inviterer Score til fest på Betong i kjelleren på Chateau Neuf. På festen er aldersgrensen 20 år. Billetter til GayGalla kjøpes på ticketmaster.no