Homofili i Heimebane

Serien «Heimebane» er endelig tilbake på NRK søndag 17. februar. I denne sesongen er et av hovedtemaene homofobi i fotballen.

Olly + MNEK = sant

Years & Years slår seg sammen med MNEK slik at du klarer å overleve valentinshelgen. Se musikkvideoen «Valentino».

NYHETER

Ut på bygda med Bygdepride

Side Brok/Sirkel Sag, Bohemian Rapsody og Bygdehomo, parade, teater og foredrag er bare noe av det folk kan få med seg under årets Bygdepride. Og selvsagt pride på bygda – på Vartdal.

Lesbisk eller skeiv feminist?

På årets 8. mars-parolemøte hevdet Lesbisk kvinnebevegelse at lesbiske er usynlige og at unge lesber i dag ikke blir trodd. Det er en virkelighet Skeiv Ungdom og FRI Oslo og Akershus ikke kjenner seg igjen i.

OUTing the Past

For første gang er Norge en del av den internasjonale festivalen OUTing the Past, som i 2019 arrangeres i til sammen 18 uliker byer i verden. OUTing the Past Bergen går av stabelen lørdag 16. mars og transaktivist Jeanette Solstad er en av foredragsholderne.

Freidig sexundervisning

Den ferske Netflix-serien «Sex Education» er et friskt harselas over folks usikkerhet rundt sex. Serien har også et forfriskende galleri skeive karakterer.

KULTUR

Olly + MNEK = sant

Years & Years slår seg sammen med MNEK slik at du klarer å overleve valentinshelgen. Se musikkvideoen «Valentino».

Blikklista

I februar hører vi på en miks av Eurodance og grunge, signert Deathcrush, kinky queer techno, en dose coldwave og opprørsk electro.

Bygger Pride-lavvo

Skeive samer får Pride-lavvo under sommerens Oslo Pride-festival. – Lavvoen skal være en arena for samisk tematikk og kultur, sier Ingrid Frivold.

Privat DRAMAqueen

DRAMAqueen inviterer til jentefest på Elsker, og på gjestelisten står dj Fride.