Ålesund er for alle

Rundt 4 000 deltok på historiens første Ålesund Pride, og arrangørene er klare på at dette er noe som må gjentas neste år.

Hvetebrødsdager med bismak

– 4. august var mitt livs vakreste dag hvor jeg fikk gi mitt ja til kvinnen jeg elsker, skriver Louise-Hill Vegsund, nygift styremedlem i Åpne Høyre.

Endelig pride i Ålesund

— Ålesund skal være en by med plass og trygghet for alle, sier Eva Vinje Aurdal, ordfører i Ålesund. Tirsdag 28. august ble regnbueflagget heist i store deler av Sunnmøre i anledning Ålesund Pride.

Felles kamp for likeverd

– Vi er fem kvinner som alle har til felles at vi både er de lesbiske kvinnene Kari Jaquesson snakker om, og sitter i den ledelsen hun mener motarbeider oss, nemlig sentralstyret i FRI.

– Vi er din familie

Fredrikstad badet i regnbuens farger lørdag 25. august. Se bilder fra Fredrikstad Pride.

Skeiv kvalitet på Haugesund Filmfestival

Haugesund Filmfestival blir avsluttet i dag. To av filmene som ble vist, «The miseducation of Cameron Post» og «Girl», skal vises på Oslo Fusion i september. Det kan publikum virkelig glede seg til.

Skeiv fadderdag

‪Er du ny student i Oslo? Bli med på Skeiv fadderdag lørdag 18. august.

Skeiv fadderdag

‪Er du ny student i Oslo? Bli med på Skeiv fadderdag lørdag 18. august.

Beglo henne!

Ingrid Frivold i bandet Beglomeg har vært synlig på den norske musikkscenen i årevis. Nå vil trompetisten også syns som trans, skeiv og same.

Når debatten blir farlig

– Vi i den skeive bevegelsen er vant til motbør fra mørke krefter, men sommeren har mobilisert motstand fra uventet hold.

Ekteskapsloven er 10 år!

- Vi er utrolig takknemlige for arbeidet som har blitt gjort, og for alle som har gått foran oss. Det er ikke en selvfølge for alle, men jeg...

Svett på nett: Ragnhild Sarsten

Musiker Ragnhild Sarsten skriver sanger om Kim Friele og skulle gjerne feriert med Tore Petterson. Men enkelte steder i Edinburgh holder hun...