Da den danseglade latinoen og friluftselskende nordmannen ble kjent med sin biologiske familie, fant Sebastian Camacho ut at de to brødrene hans var blitt
drept i det voldsherjede Colombia.
Da den danseglade latinoen og friluftselskende nordmannen ble kjent med sin biologiske familie, fant Sebastian Camacho ut at de to brødrene hans var blitt drept i det voldsherjede Colombia.

Sebastians nye fortid

I fjor fikk valdresgutten og den tidligere Mr. Gay-deltakeren Sebastian plutselig førti nye søskenbarn og ble med ett også to måneder yngre.

Publisert Sist oppdatert

Som toåring ble Sebastian Camacho adoptert fra Colombia og vokste opp hos sine norske foreldre på en gård i Valdres sammen med sine tre adoptivsøsken. I fjor reiste 28-åringen tilbake til Colombia for første gang for å treffe sin biologiske familie.

Blikk tok Valdresekspressen opp for å møte ham hjemme i Volbufjorden, ei lita fjellbygd mellom Fagernes og Beitostølen i Øystre Slidre. Sammen med sine tre adopterte søsken, to fra Kina og én fra Colombia, vokste han opp med kyr, sauer, hester og hund, og med en far som jobbet som snekker og en mor som var sykepleier, ved siden av gårdsdrifta.

EN LITT ENSOM TID

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 måned digitalt kr 89,-

Bestill her

1 år digitalt kr 699,-

Bestill her

1 år Magasin, 11 utgaver i året inkl. digitalt kr 798,-

Bestill her

Powered by Labrador CMS