Klubben Elsker og DianaFestivalen inviterer til show med selveste Amanda Lepore 1. og 2. september.

Amanda Lepore regnes som verdens mest kjente transperson og blir omtalt som «The most expensive body on earth.»

Amanda Lepore har siden hun åpenbarte seg i New York på 90-tallet, blitt et ekte ikon innen både mote, hipsterkultur og klubbliv. I tillegg kan hun smykke seg med å være kjendisfotograf David LaChappelles muse, motehuset Heaterettes favorittmodell og en av få levende som har fått sin egen klokkemodell designet av Swatch.

Timeplanen til Lepore er full, og i tillegg til å være vertinne på en rekke klubbkvelder i New York hver uke, har hun også en karriere som popstjerne. Godt hjulpet av sine club kids-venner, Larry Tee og Cazwell, slapp Amanda Lepore singlene «My Pussy» og «Champagne» i 2007. Samme år kom remiksplata «Fierce Pussy» som inneholdt remikser av singlene og låtene «My Hair Looks Fierce» og «I Know What Boys Like».

Popkarrieren har ført Amanda Lepore ut i verden, og hun har opptrådt på pride-fester i både Stockholm og København. Nå står omsider Norge og Oslo for tur.

Amanda Lepore opptrer på Elsker under DianaFestivalen. På scenen denne helgen står også Fifi Von Tassel med sitt drag og burlesque show. Fra Sverige kommer Admira Tunderpussy og i tillegg blir det flust med go go dansere, djs, drag queens og mye deilig galskap.

Mer info: Elsker på Facebook