Sex

For Fuck’s Sake

Homosexen er radikalt forandret med ny teknologi og PrEP, men ingen snakker om det, hevder professor Andrew R. Spieldenner. — Jeg skulle ønske menn kunne snakke om sexen vi har, og sexen vi ønsker oss, og hvorfor det ikke er det samme. Ikke bare spørre hverandre «hvor stor pikk har du?».

Publisert

Andrew R. Spieldenner (50) er professor i kommunikasjon ved California State University. Han er også grunnlegger av organisasjonen MPACT - Global Action for Gay Men’s Health and Rights. I fjor arrangerte MPACT konferansen «For Fuck’s Sake» om hvordan liver til menn som har sex med menn, har endret seg dramatisk siden 1990-tallet. Den gangen en hiv-diagnose nærmest var en dødsdom.

– Nå er vi i en situasjon hvor folk tar ulike piller i forbindelse med kjønnsbehandling, eller for å kunne ha sex - enten det er PrEP- eller hiv-medisiner. Men vi snakker ikke om hva dette gjør med oss og hva slags sex vi har fått etter farmasiens inntog, sier professoren.

Han mener at dette er så viktig tema, at det ikke er nok med en konferanse. Det måtte også skrives en bok for å få samtalen i gang.

Skeive under angrep i USA

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS