Uteliv

Baba Bar fyller 1 år

Baba Bar feirer ettårsjubileum lørdag med konserter og DJ-maraton. – Det å ha en arabisk skeiv bar tror jeg betyr mye for våre gjester, sier grunnlegger Dana Jdid til Blikk.

– Baba Bar er en vest-asiatisk og nord-afrikansk livsstilsbar som gjenspeiler dagens Oslo. Et sted som har tro på fellesskap, innovasjon og gjenbruk av vår arv. Fri fra patriarkatets lenker, sier Dana Jdid.
Publisert Sist oppdatert

Lørdag 14. september er det ett år siden Baba Bar åpnet dørene på Hausmannsgate i Oslo. I løpet av dette året har ansatte og gjester på utestedet Baba Bar skapt et utested, som også har vært et fristed for alle minoriteter. 

I sommer kom baren, som inntil da hadde vært skeiv-vennlig, ut som offisielt skeivt utested.

Eier Dana Jdid sa i en reportasje i Blikk fra den gang utestedet «bare» var inkluderende at «du kan ikke bestemme deg for å bli godt mottatt av hverken innvandrere eller det skeive miljøet». 

– Målet har alltid vært å skape noe sammen, noe i fellesskap. Ikke bare for meg selv. Alle som risikerer noe for å være seg selv er et forbilde for meg, så selvfølgelig er jeg en alliert. Det er inspirerende å få være en del av det skeive fellesskapet, og få være med på å gjøre en forskjell, sa Jdid. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS