Bamsebar for alle

Bamseklubben får nå sin egen bar, der de kan boltre seg og klemme så mye de har lyst til. Trappa pub, som bokstavelig talt ligger midt i trappa ved César Bar, er åpen for alle.

Publisert

Bamseklubben får nå sin egen bar, der de kan boltre seg og klemme så mye de har lyst til. Trappa pub, som bokstavelig talt ligger midt i trappa ved César Bar, er åpen for alle.

29. juli har Bamseklubben sitt eget arrangement Bear pub, mens baren åpner offisielt 1. august.

Blikk Nett treffer leder i Bamseklubben John Earhart og styremedlem Bjørn Reynisson Grimsby i den intime, mørke puben bakerst til høyre i lokalene til César Bar. Bamser i flere størrelser er allerede dandert i baren, og et bamseflagg henger i hjørnet bak disken. Snart kommer det til å erstattes av et spesialbestilt lærflagg.

Earhart og Grimsby er raske med å påpeke at Trappa er åpen for absolutt alle. César Bar driver Trappa og stiller med personale.

–Vi er veldig fornøyde med at ledelsen i César Bar satser på vårt konsept. Tidligere har vi hatt våre bear puber på Cesars restaurantavdeling, men den ble litt for stor. Folk ble sittende for spredt, noen ute på terrassen. Bamseklubben skal jo være intim, her skal du komme i kontakt med folk, sier Earhart.

Sammen med Grimsby setter han seg ned i den mørkebrune sofaen.

–Se her blir du sittende i perfekt høyde til å ha øyekontakt med de andre gjestene, påpeker Earhart.

–César Bar står for interiøret, så her har de tenkt helt riktig.

Intim skravling

En del av interiøret, bildene og lampettene, kommer fra tidligere Brighton pub i Lille Grensen, som var en uoffisiell homobar. I hjørnet står jukeboxen.

–Men vi skal ikke ha høy musikk, vi skal jo skravle med hverandre, humrer Grimsby.

Selv kommer han til å bruke puben rett etter jobb og han tror og håper den kommer til å dra folk.

Foto: Betzy A K Thangstad
Foto: Betzy A K Thangstad

–Kanskje de som ikke er så interesserte i å danse kommer hit, sier Grimsby.

Earhart og Grimsby håper at også lesbene vil møtes på Trappa bar.

–Ja, få med at alle kjønn er hjertelig velkommen hit!