Musikk

Clairo har gjort frisk fjelluft om til skeiv indiepop.

Sjarmerende skeiv

Den skeive amerikanske indiepopstjernen Clairo er nå ute med tredjealbumet  «Charm».

Publisert

Den bifile amerikanske artisten Claire Cottrill (25), best kjent som Clairo, er en av indiepopens stigende stjerner. Hun har også blitt en viktig stemme for bifile verden over, og kontrer stadig og stødig beskyldninger om «queerbaiting» når hun dater menn. 

Hun nærmer seg nå første milliarden med strømminger på Spotify med låta «Sofia». Hun har dessuten rukket å pensjonere seg som artist, etter to album. For så å komme tilbake igjen, med tredjealbumet, «Charm». 

Pausen har etter sigende gjort henne godt. Etter forrige album gikk hun i eksil til fjells, og tilbrakte mye tid helt alene. Isolert på fjellet råder ingen trender, og det er i det hele tatt minimalt med påvirkning utenfra på noe som helst. En ekte nullstilling, noe som har en slags tidløs effekt på dette albumet. Det er lett å puste rolig til lyden av Clairo i 2024.

Selv om det ikke er direkte monsterhiter vi snakker om her, så har hun truffet en nerve og funnet sitt publikum. Hver gang hun slipper en ny låt er det åttesifret antall strømminger på få dager. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS