Svele- og suppekveldene er gratis og åpen for alle som vil komme, men på grunn av plassbegrensninger må du melde fra på forhånd i Facebook-gruppa Bigboy Alternativ at du vil komme.

Svelesalongen

De fleste kjenner ham som «frisøren som selger sexleketøy på Grünerløkka». Men ikke alle vet at Vidar Myklebust annenhver uke inviterer skeive til sosial salong med suppe, sveler og kaffe.

Publisert Sist oppdatert

Vidar John Myklebust (59) driver Big Boy frisør i Oslo der han også selger sexhjelpemidler i kjelleren. En sjelden kombinasjon vil noen si, men sunnmøringen som har vært i hovedstadens homomiljø i snart 40 år, er da heller ikke som alle andre.

– Jeg tror jeg kanskje er litt utenfor normalen når det gjelder å være homse. Det er vel ikke akkurat helt «normalt» å selge svære dildoer og å være frisør, sier Vidar som i flere år har drevet Bigboy Alternativ i lokalet han disponerer ved siden av frisørsalongen/sexbutikken sin i Schæffers gate på Grünerløkka.

Bigboy Alternativ er navnet på de jevnlige samlingsstundene han lager for det skeive miljøet i lokalet som har plass til 25 personer. Når Blikk er på besøk, står det hjemmelaget gulasj­suppe på menyen.

– Hei du, journalist! Du må huske å ta de riktige skjeene når du skal spise suppa, ellers får du et strengt blikk fra Vidar. Her har han sølvtøyet i orden!

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS