Big Daddy Karsten.
Big Daddy Karsten.

Musikkvideopremiere: Big Daddy Karsten vinner

Aktuell med EPen «Big» og musikkvideoen «E vinner», og snart klar for både Bamsescenen og hovedscenen i Pride Park under Oslo Pride.

Publisert Sist oppdatert

Aktuell med EPen «Big» og musikkvideoen «E vinner», og snart klar for både Bamsescenen og hovedscenen i Pride Park under Oslo Pride.

EPen «Big» er første del av en grime triologi som slippes i løpet av 2019. Big Daddy Karsten er tilbake der vi kjenner han, og stilmessig er det hardt, teknisk elegant, deilig ignorant, og naturligvis også preget av viktig homokamp.

Det merkes på låta «Homolobbyen».

– «Homolobbyen» er et resultat av at jeg har lett og lett etter en homolobby, så jeg tenkte jeg måtte lage min egen, siden jeg ikke fant noe alternativ. Du kan melde deg inn på jegsugerkuk.no, sier Big Daddy Karsten til Blikk

Det har nå gått nesten ett år siden Karsten ga ut albumet «Katta Ute Av Sekken», som ble meget godt tatt imot av rapnorges fagfolk. Siden den tid har han gitt ut låta «Skamløs» med hele Norges Tuva Syvertsen, fått massiv oppmerksomhet for Nicki Minaj-remiksen «Ken Dreams», samt at han har vært å se som dommer i «All together now» på Tv-Norge.

På den nye EPen har han med seg ingen ringere enn Joddski og Klish, som gjester på låta «Flexe».

«E e best lille tulling - E e pappan din, blåser opp som det var kuling

Du e’kke en kuling, det var det her med fedre og puling

E strammer strikken der det teller som en kukring»

– Jeg og Klish har jo samarbeidet noen ganger før og han er på min absolutte topp 5 når det kommer til norske rappere, så det ville nesten vært unaturlig å ikke ha han med på dette prosjektet, sier han til Blikk.

Joddski er en annen anerkjent rapper, kjent fra Tungtvann.

– Joddski er en vaskekte norsk raplegende og det er sykt fett at han var gira på å være med. Husker jeg bumpa Tungtvann som kid og av min generasjons rappere er det ingen som ikke hadde lyst til kunne rappe som han. Låta «Flexe» som de begge er med på er jo en låt der man vil ha med «top notch» rappere på, hvis ikke er det ikke noe å flexe for ...

Under årets Oslo Pride stiller Big Daddy Karsten på Bamsescenen og hovedscenen med ny musikk. Hva kan publikum forvente?

– Publikum kan vente seg energi, et par sinnsykt dyktige gjester, litt frekt sceneshow og god stemning

Se den nye musikkvideoen «E vinner» her på Blikk

Powered by Labrador CMS