Big Daddy Karsten fantaserer om nærkontakt med rappere som Joddski og Cezinando på låta «Ken Dreams». Se musikkvideoen her.

Rapperen Big Daddy Karsten følger i fotsporene til Nicki Minaj når han lager sin egen eksplisitte versjon av Minaj sin «Barbie Dreams», som igjen er en remiksparodi på «Just Playing (Dreams)» av The Notorious B.I.G.

– «Ken Dreams» er en flipp på Nicki Minaj sin «Barbie Dreams» der hun spøkefullt rapper om å ligge med amerikanske rappere, sier Big Daddy Karsten til Blikk.

Big Daddy Karsten sparer ikke på kruttet i sin versjon.
– Jeg har laga en versjon om å ligge med norske rappere, men siden jeg er en «Ken», ikke «Barbie», måtte det bli «Ken Dreams».

Big Daddy Karsten kom som kjent ut av det berømmelige skapet i november 2016 og det skjedde tidsriktig nok i en Facebook-oppdatering der han fortalte han at han hadde handlet nye klær. En venn spurte straks om han hadde hatt med seg «en søt jente på handleturen».
«Ingen chicks på meg […] I’m about dem boys», svarte han – og så var det gjort. Skapdøra sto plutselig på vid gap.

Åpenheten førte med seg en produktiv periode. Han slapp albumet «Katta Ute Av Sekken» i februar 2018. Han ga ut singelen «Skamløs» med Tuva Syvertsen i juni i fjor og han har spilt på en rekke pridefestivaler rundt i landet. Han var også nominert til prisen «Årets lhbt-person» på fjorårets GayGalla.

Big Daddy Karsten kaster seg over rap-kollegaer i «Ken Dreams» og fantaserer drøyt og høyt om hva han vil gjøre med dem. Men det er gjort med humor.
– Det er viktig å legge til at hvis jeg visste at noen av disse gutta faktisk var i skapet, hadde jeg ikke nevnt dem i låta, sier Big Daddy Karsten til Blikk.
– Jeg veit selv hvor fryktinngytende det kan være å bli outa.

Se Big Daddy Karstens «Ken Dreams» her: