Biskopen feirer jul med seniorene

Oslos nye biskop, Kari Veiteberg og forfatter Gerd Brantenberg deltar på senior regnbuetreff 14. desember.

Publisert

FRI Oslo og Akershus arrangerer senior regnbuetreff med juleavslutning på Kampen omsorg+ 14. desember.

– Regnbuetreffene på Kampen er først og fremst for seniorene våre, men til juleavslutningen 14. desember er alle invitert - unge som eldre, skeive og streite, sier leder i FRI Oslo og Akershus, Hans Heen Sikkeland.

I halvannet år nå har FRI OA arrangert treff for skeive seniorer to ganger i måneden på Kampen omsorg+ i samarbeid med Kirkens Bymisjon. Bymisjonen stiller lokalene til disposisjon og seniorer i FRI OA tar varmt imot alle gjester.

Til regnbuetreffets juleavslutning kommer Gerd Brantenberg for å lese «Anne og Anne kommer hjem til jul». Den utopiske satiren om Anne Lys og Anne Mørk har blitt legendarisk etter utgivelsen i 1981.

Påtroppende biskop i Oslo, Kari Veiteberg, kommer også. Veiteberg er bymisjonspresten som tredje søndag i advent blir innsatt som Oslos nye biskop.

– At Oslos påtroppende biskop legger turen innom regnbuetreffet gir en viktig og positiv signaleffekt til alle skeive, sier Sikkeland.

Til juleavslutningen kommer også Kampen kunstbarnehage og synger to julesanger, og kunstbarnehagens leder bidrar med en trompetsolo.

– Vi håper så mange som mulig finner veien til treffet 14. desember. Bedre ramme for å komme i julestemning skal du lete lenge etter, sier Sikkeland.

På treffet, som blir avholdt i kafeen i første etasje på Kampen omsorg+, blir det også servert julegløgg, julegrøt og annet julegodt denne dagen.

Regnbuetreff med FRI Oslo og Akershus, torsdag 14. desember kl. 12–14, Kampen Omsorg+, Brinken 35, Oslo.

Info: frioa.no/senior