Bli med på T*Kafe

Publisert

Lise Lindalen, Emil Wilmar og Silje-Håvard Bolstad står bak T*Kafeen, et aktivitetsgruppetilbud i regi av LLH Oslo og Akershus, hvor tema er kjønnsidentitet. Stjerna (*) i T*Kafe er lagt for å inkludere det meste av begreper som dekker transspekteret – og det betyr at innbydelse favner bredt. Høsten 2013 inviterer T*Kafe til gode samtaler hvor det sosiale settes i fokus, men det blir også et spesialtema på hvert arrangement. Kafeen holder til i Biblioteket/Ballsalen i lokalene til LLH i Oslo.

Fredag 30. august

Tema: datingDet første kafetreffet finner sted 30. august, og da blir spesialtemaet dating'. Å finne en partner er for mange viktig for å få et fullverdig liv, men hvor og hvordan finner man den rette? Dette er utgangspunktet for denne samtalegruppen hvor vi inviterer deltagerne til å dele sine erfaringer.

Fredag 27. september

Tema: sosial angstPå det andre kafetreffet er det den sosiale angsten som står for tur.Sosial angst er noe vi alle opplever fra tid til annen, og med sin bakgrunn som psykolog og transperson, belyser Silje-Håvard dette temaet.

Fredag 25. oktober

Tema: transhelsePå det tredje kafetreffet høsten 2013, er det den generelle transhelsen som tas opp som tema. Eva Michelson deler av sin omfattende kunnskap omkring transpersoners helse. Evas foredrag denne kvelden vil være relevant, uavhengig om du er operert eller ikke. Alle har en helse som må tas vare på (eller som kan forbedres).

Fredag 6. desember

Tema: familierelasjonerNår det siste kafetreffet arrangeres er julen rett rundt hjørnet. For enkelte kan julen være en traumatisk tid, men denne kvelden møtes vi og setter fokus på det positive rundt julen! Hver T*Kafe-kveld starter klokken 19, i LLHs loaler i Tollbugata 24. Det blir servert lett mat, og for alle som ønsker det, fortsetter kvelden på byen.