Se Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars er nominert til Spellemannspris for albumet «Farvel Slekt Og Venner». Bandet feirer med konsert på Rockefeller lørdag 17. januar. Du kan vinne billetter.

Publisert Sist oppdatert

Låtmaterialet på den fjerde plata til Valkyrien Allstars er i større grad enn tidligere egenkomponert. Fortsatt er det innslag av tradisjonelle hardingfeleslåtter og gamle skillingsviser, men det er bandets egne tekster og melodier som dominerer utgivelsen.

– Det er en ganske så dyster plate, og tittelen er en tekstlinje fra en av låtene, som er en gammel skillingsvise, fortalte Tuva Syvertsen i et intervju med Blikk Nett i oktober 2014. Hun forklarte at utviklingen i lydbildet og tekstene kom av seg selv.

– Vi har skjønt nå at alt går til helvete. Plata er dyster, men også mer gjennomarbeidet enn noe vi har gjort tidligere. For meg er «Farvel slekt og venner» et vellykket prosjekt som viser at det går an å skvise mer ut av samarbeidet vårt i gruppa.

Et samlet kritikerkorps sa seg enig og trillet flotte terninger. Nå er albumet også nominert til Spellemannspris i kategorien «Folkemusikk/Tradisjonsmusikk».

Lørdag 17. januar spiller Valkyrien Allstars på Rockefeller i Oslo. Du kan vinne billetter til deg og en venn.

Send en mail til: [email protected] og du er med i trekningen. Merk mailen: Valkyrien Allstars.

NB! Husk å skrive navn og telefonnummer i mailen. Svarfrist torsdag 15. januar.

Powered by Labrador CMS