5 kjappe med Indieseksuell

Publisert

For andre år på rad slår Get Dancy og Indieseksuell sine pjalter sammen og lager klubb i forbindelse med Skeive Dager. Victoria Nasjonale Jazzscene huser til vanlig en hel haug flotte og rare jazzgreier, men når de to klubbvennene igjen inntar stedet blir det galematias med masse skeive, ikke skeive og halvskeive folk - knall stemning blir det uansett. Blikk Nett fikk fem kjappe med Indieseksuells Øyvind Rones, og slik gikk det:

– Indieseksuell og Get Dancy har seg et one night stand hvert år rundt pride-tider. Hvorfor?

– Siden det er Pride så har vi lyst til å gjøre noe unikt, og siden vi er gode venner og har et ganske nært slektskap musikalsk sett, så er dette er glimrende anledning til å kjøre på med dette samarbeidet. Jeg tror planen er at det skal fortsette resten av våre liv.

– Unge Rones er generelt skeptisk til parader. Betyr det at vi aldri får oppleve en Indieseksuell-flåte med skikkelig bra musikk? Hvorfor?

– Det kunne sikkert vært noe det, men jeg synes det er viktigere at vi bruker våre ressurser på å lage bra klubbkvelder enn å danse oss gjennom Oslos gater. Jeg har helt klart uttalt meg negativt til paraden før, og til tross for at noe har vært spissformulert, så er det fortsatt ikke det første jeg er gira på å bruke tid og penger på.

– Indie + seksuell: kan dere skryte av å ha ført folk sammen, på en seksuell måte, i løpet av levetiden til klubben?

– Har hørt rykter om at både forhold og mer kortvarige opplevelser har oppstått, og det siste har i alle fall skjedd et utall ganger på Seksuell. Det kan vi garantere. Det har jo til og med innimellom vært tendenser til det på dansegulvet titt og ofte.

– Hvilken låt må til for å få deg til sengs?

– Lett: Multicydes «Not For The Dough». Neida. Eller? Trenger ingen låt jeg. Joda.

– Hvis du skulle gått i EuroPride-paraden, hva ville stått på parolen din?

– Oi, det var kjapt over fra sex til politikk igjen. Mulig jeg stikker ned for å se paraden igjen i år, så det får jeg heller svare på i etterkant tror jeg. På Victoria i kveld blir det konsert med Camp Sounds. Før og etter festkonserten er det DJ-duoene bak Get Dancy og Indieseksuell som herjer. Get Dancy vs Indieseksuell, fredag 27. juni, kl 23, kr 150, aldersgrense 20 år. Victoria Nasjonale Jazzscene, Karl Johans gate 25.