Geriljastøtte til Skeiv Verden

Oslo Gay Guerilla tar over Jaeger i Oslo i kveld.

Publisert

Oslo Guerrilla Gay Bar er en Facebook-gruppe med over 3 500 medlemmer, hvis mål er å invadere et «streit» utested og gjøre det til et skeivt hot spot for én kveld.

Gruppas første gerilja aksjon var 3. juni i fjor og åstedet var Uhørt i Strøget i Oslo sentrum. Gruppas medlemmer får informasjon om hvilket utested som skal invaderes kvelden før, mens det aktuelle utestedet ikke aner noen ting før horder med skeive ankommer kl. 22. Poenget er at man kommer samtidig for å få best mulig uttelling.

Siden starten har Oslo Guerilla Gay Bar tatt over et utested hver første fredag i måneden, og med stor suksess. Månedens «take over» er derimot ikke så hemmelig. Fredag 6. oktober inntar geriljaen utestedet Jaeger i Oslo og sørger samtidig for noen etterlengtede penger i kassa til organisasjonen Skeiv Verden.

Det passer bra at Oslo Guerilla Gay Bar inntar Jaeger denne kvelden. Det er Frædag og dj maraton, med kjente navn som G-Ha & Olanskii, Finnebassen, Ricky Late, Oskar Pask, Olefonken, Della, Charlotte Bendiks, Chris Solaris og Tod Louie bak spakene.

I anledning den skeive geriljaaksjonen gir Jaeger 20 prosent av dørinntektene denne kvelden til Skeiv Verden. Finnes det en bedre grunn til å kaste seg ut i dansen? Neppe!

Mer info: Frædag | Dj Marathon | Jaeger