Go west med Score

Score på Betong lørdag 18. mars.

Publisert

Den populære klubben Score har vandret rundt i hovedstaden i flere år nå, fra Ballroom til Gamle Museet, så et lengre opphold i Kristian IVs gate. Men nå går turen vestover.

Score starter sesongen med et stort party på Betong i Chateau Neuf på Majorstua lørdag 18. mars. Som vanlig byr Score på flere avdelinger med variert musikk.

– Vi legger mer vekt på popmusikk denne sesongen, sier Fredrik Havstein i Score.

– Tidligere var det mange i miljøet som var «redd» for alt som heter techno, house og EDM. Men nå har jo elektronisk dansemusikk sneket seg inn i poplåtene til noen av verdens største artister. Derfor er det helt naturlig at vi vier større plass til pop og EDM, sier Havstein til Blikk Nett.

At flyttelasset gikk i retning Majorstuen er helt naturlig ifølge Score.

– Vi skal være en klubb i stadig endring, og som dukker opp på nye arenaer. Det er sånn vi liker det og miljøet synes også det er kult å oppleve nye steder.

At valget falt på Betong i studentenes høyborg Chateau Neuf er også et bevisst valg.

– Jeg vokste opp på Chateau Neuf, sier Havstein og minnes de tidlige ungdomsårene hvor han dro på fest med falsk legitimasjon.

– Det var på Chateau Neuf jeg begynte å digge elektronisk dansemusikk og jeg var på noen legendariske fester det, som for eksempel Paul van Dyke, sier han.

Lørdag 18. mars åpner dørene kl. 23. I hovedrommet spiller dj Skorm Volt og dj Eirik E party house, mens dj Fredrik Nelson sørger for pop i alle mulige former i klubbavdelingen. Det blir også fest i trappene med tech house og deep house.

Score sesongåpning, lørdag 18. mars, Betong, Slemdalsveien 15, Oslo. Kr. 150, aldersgrense 20 år.