Naken kortfilm

Se kortfilmen «Shower» av Henry K. Norvalls.

Publisert

Kortfilmen «Shower» (2012) ble vist på Skeive Filmer i 2012 som del av programmet Queer Scandinavia. Filmen, som er regissert av Henry K. Norvalls, finner sted i garderoben i en treningshall. En mann entrer dusjen etter en treningsøkt i bassenget, men blir distrahert av en lyd han ikke klarer å identifisere. Han bestemmer seg for å undersøke lydkilden.

Det er nettsiden Short of the Week som nå tilbyr sine seere den norske kortfilmen. Bak nettsiden Short of the Week, som holder hus i Brooklyn, New York, står en rekke filmskapere og skribenter. Nettsiden har vunnet en rekke priser på filmfestivaler verden over.

I sin anmeldelse av «Shower» skriver Short of the Week at redaksjonen var delt i to. «Sjokkerte filmen kun for å sjokkere?» skriver anmelderen og spør om den er motbydelig, pervers eller om den representerer et ærlig blikk på menneskers identitet og faren ved å undertrykke følelser.

Ifølge Short of the Week ble «Shower» laget for å konkurrere i en internasjonal kortfilmkonkurranse hvor tema var «naken.» Filmen har siden vært vist på over 30 internasjonale filmfestivaler, deriblant Skeive Filmer, som nå heter Oslo/Fusion International Film Festival.

Se «Shower» på Blikk Nett.

SHOWER from Henry K. Norvalls on Vimeo.