Synthpopparet Megan Kovacs (t.v.) og Gunhild Ramsay Kristoffersen traff hverandre på Liverpool Institute for Performing Arts.

Sanger fra verdens utkant

Lørdag 10. juni spiller Bow To Each Other i Pride Park under Regnbuedagene i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

I sommer skal Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs i studio med ferske opptak av knirkesnø og nordlys fra Svalbard, men først skal de spille under Regnbuedagene i Bergen lørdag 10. juni.

«Kristoffersen og Kovacs har skapt seg et musikalsk univers som spenner fra storslagen 80-talls synthpop, via sakrale korinnslag til filmmusikkaktige lydlandskaper. Til tider låter det nesten som Vangelis møter Kate Bush. Ikke til forkleinelse for noen», skrev Dagbladet om Bow To Each Others debutalbum «The Urge Drums» i 2014.

Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs har stått på i et forrykende tempo i flere år. I fjor fikk de Spellemannsprisen for årets popgruppe. Men med hver sin jobb ved siden av popkarrieren klarte det kreative ekteparet ikke å hente seg inn igjen. Løsningen ble en tomåneders time-out på Svalbard. Duoen ble enormt betatt av øya da de spilte på Polarjazz sammen med Susanne Sundfør i fjor.

På verdens utkant

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS