Duoen Bow To Each Other er nominert til Spellemannprisen i kategorien årets popgruppe for albumet «My Heart Is A Target».

Den norskkanadiske duoen og ekteparet Gunhild Ramsay Kristoffersen og Megan Kovacs slapp debutalbumet The Urge Drums i 2014, et album produsert av Susanne Sundfør.

Duoen har boblet i undergrunnen lenge og begge har turnert som del av bandet til Susanne Sundfør. I forbindelse med Oslo pride sist sommer ga Bow To Each Other ut singelen «Strobe lights», en låt med et klart lhbt-budskap.

Låta ble skrevet etter at Russland innførte loven mot det som kalles homofil propaganda, og duoen fremførte den og andre låter i juni da Canadas ambassadør til Norge, Artur Wilczynski, holdt pride-mottagelse i sin residens.

Bow To Each Other er aktuelle med albumet «My Heart Is A Target», som har høstet gode anmeldelser. Lørdag 30. januar kan duoen hente hjem en Spellemannspris i kategorien årets popgruppe, i konkurranse med selveste A-ha og brødreduoen Marcus & Martinius.

– Vi er utrolig glade og overraska over å ha blitt nominert til Spellemann. Vi har jo jobba veldig hardt og intenst med My Heart Is A Target, og var selv veldig fornøyde med resultatet, så det føles fryktelig godt å få vite at andre setter pris på arbeidet vi har lagt ned i plata. Spesielt når vi blir satt i samme kategori som verdensstjerner, det er surrealistisk, sier Gunhild Ramsay Kristoffersen i en kommentar til Blikk Nett.