Podkast

I første episode av podkasten «Ripley & Dr. Jones» snakker filmviter Brita Møystad Engseth og komponist, musiker og sanger Knut Anders Sørum om den nye Batman-filmen.

Brita og Knut Anders ser film

Publisert

SJEFSLESBE OG FILMVITER Brita Møystad Engseth, og artist og filmnerd Knut Anders Sørum, har lansert podkasten «Ripley & Dr. Jones» for folk som «ser alt for mye film, og ikke har noe liv». Tittelen på podkasten er oppkalt etter duoens filmfavoritter. Ripley er som kjent navnet på helten i «Alien», spilt av Sigourney Weaver, mens Dr. Henry Jones Walton Jr. er hovedkarakteren i «Indiana Jones»-filmene, spilt av Harrison Ford.

For å finne opprinnelsen til duoens samarbeid, må vi spole tilbake til februar og Britas yndlingsfilm, «Alien: Den 8. passasjeren» (1979). Ridley Scotts episke sci-fi-horror-klassiker har blitt kopiert utallige ganger og det har blitt laget flere oppfølgere av varierende kvalitet. I anledning ventetida på tv-serien som etter sigende skal få premiere i løpet av neste år, ble Brita invitert til Gjøvik Kino for å snakke om klassikeren. Det viste seg at de også hadde invitert artisten Knut Anders til visningen.

– Jeg ante ikke hvem han var, så jeg måtte google, innrømmer Brita til Blikk.

– Og da fant jeg ut at han er en skeiv og bra fyr.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS