Musikk

Randi Oline ble Årets stjerneskudd under Bylarm

Randi Oline ble 500.000 kroner rikere da hun ble kåret til Årets stjerneskudd på arrangementet Bylarm i Oslo. Hun danket ut elleve andre nominerte.

Artisten Randi Oline vinner kåringen Årets stjerneskudd 2024 på festivalen ByLarm.
Publisert

– Juryarbeidet har vært litt ekstra nervepirrende i år, for flertallet av årets ByLarm artister er veldig ferske. Også de tolv nominerte. Årets vinner har allerede funnet mange åpne dører, og siden det faktisk er opp til oss, er juryen sikre på at vinneren har det som skal til for å sette både Norge og Brøttum på kartet, sier juryleder Malin Kulseth i en pressemelding.

Randi Oline Mæhlum fra Brøttum i Ringsaker er absolutt best kjent uten etternavnet. Hun skrevet poesi, fortellinger og dagbok fra ung alder. Fortellerevnen gjorde henne raskt bemerket i det norske visemiljøet, og Norsk Viseforum ga henne artiststipend i 2023.

Randi Oline er blant annet kjent for sin tolkning av Cezinandos «Kristoffer Robin». Videoen har til nå over 660.000 visninger. To måneder etter at den ble publisert, slapp artisten en full innspilt versjon på Spotify og klatret til 1. plass på den norske hitlisten etter noen dager.

Randi Oline deler tittelen Årets Stjerneskudd med tidligere vinnere som Girl In Red, Sassy 009, Metteson, Isah, Jonas Benyoub og Swank Mami.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS