Sjarkheim Spelekvinnskvartett. Foto: Mattias Cyvin Storaas
Sjarkheim Spelekvinnskvartett. Foto: Mattias Cyvin Storaas

Lesbisk gammeldans med kurs

– Sving dansefoten til lesbisk gammaldans og kjenn gleden over pardans og livet 11. september på Mir i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Sjarkheim Spelekvinnslag spiller opp til lesbisk gammeldanskveld onsdag 11. september på Café Mir i Oslo. Kvelden åpner med et kort innføringskurs i gammaldans av den proffe danseren Minna Wetlesen.

Sjarkheim Spelekvinnslag gjør lesbisk gammeldans til et fast tilbud en kveld i måneden, og fra om med oktober blir det med gjester og jam etterpå.

Kvartettenes initiativtaker og talskvinne, Ragnhild Sarsten, tror mange savner litt pardans i hverdagen, og ønsker alle filer og kjønn velkommen til Café Mir nederst i Markveien kl 21.

På scenen står kona hennes Line Grenheim (fele) og Sarsten selv (bass/gitar). Sjarkheim Spelekvinnskvartett spilte opp til lesbisk gammeldans første gang i august, og moroa ga mersmak. Sarsten tror mange har en udanset pols i seg.

– Sving dansefoten til lesbisk gammaldans og kjenn gleden over pardans og livet. Godfoten får svingt seg og hjertet får pumpet til felegnukk og gittarspelling helt gratis på onsdag. Det blir denne gangen litt enkel gammaldans rent orkestervis, men Sjarkheim tar igjen med å ha innføringskurs i gammaldans av en proff danser, nemlig Minna Wetlesen, sier Sarsten.

Sjarkheim Spelekvinnskvartett, Café Mir, Markveien 61, Oslo. Onsdag 11. september kl 21. Gratis inngang.