Musikk

Chappell Roan går hardt ut mot nærgående fans: – Ville dere stalket familien til en fremmed kvinne?

Den amerikanske artisten Chappell Roan går hardt ut mot fans som mangler grenser – og blir sinte når hun ikke vil la dem klemme henne.

Chappell Roan i aksjon på Outside Lands Music-festivalen i San Francisco tidligere denne måneden.
Publisert

I to videoer som Roan har lagt ut på Tiktok sier hun at hun og hennes familie er blitt utsatt for stalking og trakassering, melder The Guardian.

– Om dere så en fremmed kvinne på gaten, ville dere skreket til henne fra bilen da? Ville dere trakassert henne åpent? Ville dere gått bort til en fremmed kvinne og spurt om hun kan ta bilde med dere? Ville du stalket familien hennes og fulgt etter henne? sier hun blant annet i videoene.

Chappell Roan kritiserer fremfor alt fans som blir sure når hun sier nei til å stille opp på bilde sammen med dem, og kaller deres oppførsel for «ubehagelig».

– Jeg bryr meg ikke om dere synes det er egoistisk av meg å si nei til å bli tatt bilde av eller gi dere en klem. Jeg bryr meg ikke om at denne sinnssyke oppførselen deres kommer med jobben og karrieren jeg har valgt. Det gjør det ikke greit, det gjør det ikke normalt. Jeg må få lov til å si nei til folk som oppfører seg ubehagelig, utdyper Roan.

Hun varmet opp for Olivia Rodriguez på hennes «Guts»-turné i USA tidligere i år, noe som førte til en sterk økning i strømmingen av musikken hennes. Nå ligger debutalbumet «The Rise and Fall of a Midwest Princess» på tredjeplass på Billboard-listen – kun slått av Taylor Swift og Kanye/Ty Dolla.

Så sent som i juli i år gikk Chappell Roan ut i podkasten «Comment Section» og sa at hun vurderte å slutte med musikk på grunn av fansens oppførsel.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS