Charli XCX
Charli XCX

Vinn billetter til Charli XCX og Dorian Electra

Charli XCX slapp nylig sitt etterlengtede tredje studioalbum «Charli» – og 5. november gjester hun Oslo og Sentrum Scene sammen med Dorian Electra. Du kan vinne billetter.

Publisert

Charli XCX er en av dagens mest ettertraktede låtskrivere og fikk tidlig en rekke prestisjetunge priser, som for eksempel Hitmaker of the Year av Billboard. Charli XCX kombinerer mainstream elektropop med eksperimentell avantgardepop på naturligste vis, og er like komfortabel med å jobbe med toppmoderne produsenter som Ariel Rechtshaid og SOPHIE, som hun er med å turnere med Taylor Swift og Katy Perry.

Briten begynte å skrive musikk som 14-åring og ga ut debutalbumet «True Romance» i 2013. Oppfølgeralbumet «Sucker» fra 2014 inkluderte hitsingelen «Boom Clap» som nådde topp 10 i både USA og Storbritannia. Hun skrev og bidro på Icona Pops #1-hit «I Love It» i 2012 og Iggy Azaleas «Fancy» i 2014, og har samarbeidet med en rekke kjente navn, som Rita Ora, Cardi B og Bebe Rexha på superhiten «Girls», Ty Dolla Signs «Drop That Kitty» og fjorårets «1999» med Troye Sivan. I tillegg var hun med på Taylor Swifts Reputation-turné.

Charli XCX har blitt en favoritt hos det skeive publikummet, som garantert vil flokke seg foran scenen på Sentrum Scene tirsdag 5. november.

Dorian Electra
Gå ikke glipp av gjesteartisten Charli XCX har med til Oslo. Den kjønnsoverskridende flamboyante artisten Dorian Electra varmer opp Sentrum Scene 5. november.

Savner du flere kjønnskreative idoler? Si velkommen til popsensasjonen Dorian Electra. En flamboyant popstjerne som opphever alle kjønnsnormer, kledd i ekstravagante kostymer som ville fått Liberace til å sikle. Sjekk musikkvideoene til Dorian Electra og du skjønner hva vi mener.

Vinn billetter
Vil du vinne konsertbilletter til deg og en venn? Send en e-post med navn (ditt og den du vil ha med på konsert), samt kontaktinfo, til: [email protected]
Svarfrist: fredag 1. november kl. 12.

Info: Charli XCX på Facebook og Dorian Electro på Facebook

Charli XCX +support Dorian Electra, tirsdag 5. november, Sentrum Scene, Arbeidersamfunnets plass, Oslo. Dørene åpner kl. 19.