Skjermdump: Instagram.
Skjermdump: Instagram.

Charli XCX digger skeive rettigheter og poppers

Osloaktuelle Charli XCX har dedikerte skeive fans som får artisten til å skrive autograf på alt fra poppersflasker til douching-pumper. BLIKK gir bort konsertbilletter.

Publisert Sist oppdatert

Popsensasjonen Charli XCX er ventet til Oslo og Sentrum Scene tirsdag 5. november. Da har hun lagt bak seg en USA-turne og en utsolgt turné i England.

Den skeive fanskaren til Charli XCX er dedikerte og mange av dem tilbringer timer utenfor konsertlokalene både før og etter konserter, for å få nærkontakt med idolet sitt.

På såkalte Meet & Greet køes det også lenge for muligheten til å snakke med og ta bilde sammen med Charli XCX. Den skeive fanskaren har også begynt å ta med seg obskure ting de vil at Charli XCX skal signere. I september i år signerte hun en flaske poppers for en dedikert fan, mens hun ropte «Gay rights!». En video av seansen havnet på Twitter og videoen nærmer seg nå 500 000 visninger.

Flasker med poppers er nå et vanlig syn på Meet & Greet. Nylig hadde en skeiv fan med seg en douching-pumpe han ville at hun skulle signere. Da tok den skeive delen av Twitter for alvor av. Reaksjonene var delt. Det er de som elsker stuntet, mens en del synes det var i overkant drøyt.

Konkurranse
BLIKK gir bort billetter til konserten på Sentrum Scene tirsdag 5.november. Send en e-post til [email protected] og fortell oss hva du ville bedt Charli XCX signere om du var så heldig å treffe henne.
Er du heldig vinner du billetter til deg og en venn. Husk å legge ved kontaktinfo! Svarfrist: fredag 1. november kl. 12.

Charli XCX og Dorian Electra
Charli XCX er en av dagens mest ettertraktede låtskrivere og fikk tidlig en rekke prestisjetunge priser, som for eksempel Hitmaker of the Year av Billboard. Charli XCX kombinerer mainstream elektropop med eksperimentell avantgardepop på naturligste vis, og er like komfortabel med å jobbe med toppmoderne produsenter som Ariel Rechtshaid og SOPHIE, som hun er med å turnere med Taylor Swift og Katy Perry.

Briten begynte å skrive musikk som 14-åring og ga ut debutalbumet «True Romance» i 2013. Oppfølgeralbumet «Sucker» fra 2014 inkluderte hitsingelen «Boom Clap» som nådde topp 10 i både USA og Storbritannia. Hun skrev og bidro på Icona Pops #1-hit «I Love It» i 2012 og Iggy Azaleas «Fancy» i 2014, og har samarbeidet med en rekke kjente navn, som Rita Ora, Cardi B og Bebe Rexha på superhiten «Girls», Ty Dolla Signs «Drop That Kitty» og fjorårets «1999» med Troye Sivan. I tillegg var hun med på Taylor Swifts Reputation-turné.

Gå ikke glipp av gjesteartisten Charli XCX har med til Oslo. Den kjønnsoverskridende flamboyante artisten Dorian Electra.

Savner du flere kjønnskreative idoler? Si velkommen til popsensasjonen Dorian Electra. En flamboyant popstjerne som opphever alle kjønnsnormer, kledd i ekstravagante kostymer som ville fått Liberace til å sikle. Sjekk musikkvideoene til Dorian Electra og du skjønner hva vi mener.

Info: Charli XCX på Facebook og Dorian Electro på Facebook
Charli XCX +support Dorian Electra, tirsdag 5. november, Sentrum Scene, Arbeidersamfunnets plass, Oslo. Dørene åpner kl. 19.