Chemsex

Metamfetamin endrer hjernen hos brukere sier David Fawcett til Blikk.
Metamfetamin endrer hjernen hos brukere sier David Fawcett til Blikk.

Kjernefysisk sex

Kombinasjonen metamfetamin og sex oppleves som en kjernefysisk eksplosjon, sier terapeut David Fawcett.

Publisert

David Fawcett er terapeut og jobber med chemsex-avhengighet ved SeekingIntegrity i Ft. Lauderdale, USA. Han er også produsent av dokumentarfilmen «Crystal City» (2019), som følger åtte skeive menn i New York, som alle sliter med metamfetamin-avhengighet. Fawcett har gitt ut boka «Lust, Men, and Meth: A Gay Man's Guide to Sex and Recovery» (2015).

Til Blikk forteller David Fawcett at metamfetamins påvirkning på sex er godt kjent, og at det på mange måter er det perfekte dopet for menn som har sex med menn.

I tillegg til å gjøre seksuelle opplevelser sterkere, nøytraliserer dopet mange bekymringer menn som har sex med menn måtte ha om seg selv og plassen deres i det skeive miljøet. For de som har lav selvfølelse er metamfetamin en katalysator som gir økt selvtillit og stå på-vilje. For de som føler seg verdiløs kan metamfetamin gi et sterkt narsissistisk driv, og så handler det om fellesskapsfølelse. Metamfetamin kan skape fellesskap hvor alder, fysikk og sosial status ikke lenger er et hinder, sier David Fawcett.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Powered by Labrador CMS