Christer Rødseth.
Christer Rødseth.

Gull til Christer Rødseth og kokkelandslaget

Christer Rødseth er kaptein på det norske kokkelandslaget, som i dag vant gull i IKA Culinary Olympics i Stuttgart. – I år ga vi skikkelig gass, sier Christer Rødseth.

Publisert Sist oppdatert

Christer Rødseth har svettet over grytene på kjøkkenet ved både Le Canard, St. Lars og Baltazar Ristorante i Oslo. Han har vært sjef for restaurantene på Gardermoen flyplass, kjøkkensjef for Fjøla i Østbanehallen og kaptein for juniorkokkelandslaget. I dag er han kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant i Bjørvika. I tillegg er han kaptein på Det norske kokkelandslaget.

– Du er ikke lett å få en avtale med. Hvor mye av døgnet ditt går med til jobb?

– Mellom 10 og 16 timer nå for tida på grunn av kokkelandslaget. Men til vanlig mellom 8 til 14 timer. Jeg trives godt med det, spesielt nå fordi det er så mye moro som skjer, med alt fra tv til kokkelandslaget. Jeg får helt sinnssyk energi av å gjøre nye ting, som å være programleder, være gjest på «God Morgen Norge» og andre gøye ting.

Sauer er ålreite

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Powered by Labrador CMS