Christer Rødseth.
Foto: Ihne Pedersen.
Gull til Christer Rødseth og kokkelandslaget
Christer Rødseth er kaptein på det norske kokkelandslaget, som i dag vant gull i IKA Culinary Olympics i Stuttgart. – I år ga vi skikkelig gass, sier Christer Rødseth.
Christer Rødseth har svettet over grytene på kjøkkenet ved både Le Canard, St. Lars og Baltazar Ristorante i Oslo. Han har vært sjef for restaurantene på Gardermoen flyplass, kjøkkensjef for Fjøla i Østbanehallen og kaptein for juniorkokkelandslaget. I dag er han kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant i Bjørvika. I tillegg er han kaptein på Det norske kokkelandslaget.
– Du er ikke lett å få en avtale med. Hvor mye av døgnet ditt går med til jobb?
– Mellom 10 og 16 timer nå for tida på grunn av kokkelandslaget. Men til vanlig mellom 8 til 14 timer. Jeg trives godt med det, spesielt nå fordi det er så mye moro som skjer, med alt fra tv til kokkelandslaget. Jeg får helt sinnssyk energi av å gjøre nye ting, som å være programleder, være gjest på «God Morgen Norge» og andre gøye ting.
Sauer er ålreite
Digital
12 måneder
699,-
KJØP
Digital + Magasin 12 måneder
798,-
KJØP