Christer Rødseth.

Gull til Christer Rødseth og kokkelandslaget

Christer Rødseth er kaptein på det norske kokkelandslaget, som i dag vant gull i IKA Culinary Olympics i Stuttgart. – I år ga vi skikkelig gass, sier Christer Rødseth.

Publisert Sist oppdatert

Christer Rødseth har svettet over grytene på kjøkkenet ved både Le Canard, St. Lars og Baltazar Ristorante i Oslo. Han har vært sjef for restaurantene på Gardermoen flyplass, kjøkkensjef for Fjøla i Østbanehallen og kaptein for juniorkokkelandslaget. I dag er han kjøkkensjef på Vaaghals og Code Restaurant i Bjørvika. I tillegg er han kaptein på Det norske kokkelandslaget.

– Du er ikke lett å få en avtale med. Hvor mye av døgnet ditt går med til jobb?

– Mellom 10 og 16 timer nå for tida på grunn av kokkelandslaget. Men til vanlig mellom 8 til 14 timer. Jeg trives godt med det, spesielt nå fordi det er så mye moro som skjer, med alt fra tv til kokkelandslaget. Jeg får helt sinnssyk energi av å gjøre nye ting, som å være programleder, være gjest på «God Morgen Norge» og andre gøye ting.

Sauer er ålreite

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS