Mat
Ole Kristian Samuelsen (t.h.) og Magnus Liøkel fikk øyne for hverandre på dansegulvet våren for fire år siden. I et nattestengt Oslo sørget en snartenkt venninne for at de delte en hamburger på McDonald’s. Siden har de delt det meste.
Foto: Maren Lindseth.
Dagen derpå med Sultne gutter
Julebordsesongens kjipe bakside er hangover, kvalme og kuppelhue. Den aller beste bakruskuren er lasagne, mener Ole Kristian Samuelsen og Magnus Liøkel.
.
NB! Oppskrifter nederst i saken.
– Lasagne er fettete og sausete, og det er det kroppen vil ha. Og har du «planlagt» å bli fyllesjuk dagen etter, så lag en lasagne før du går ut, den blir bare bedre av å stå i kjøleskapet over natta, forklarer Magnus.
– Eller få kjæresten din til å lage deg en risotto, foreslår Ole, fortsatt litt hes etter en fest noen dager før.
Digital
12 måneder
699,-
KJØP
Digital + Magasin 12 måneder
798,-
KJØP