Mat

Ole Kristian Samuelsen (t.h.) og Magnus Liøkel fikk øyne for hverandre på dansegulvet våren for fire år siden. I et nattestengt Oslo sørget en snartenkt venninne for at de delte en hamburger på McDonald’s. Siden har de delt det meste.

Dagen derpå med Sultne gutter

Julebordsesongens kjipe bakside er hangover, kvalme og kuppelhue. Den aller beste bakruskuren er lasagne, mener Ole Kristian Samuelsen og Magnus Liøkel.

Publisert Sist oppdatert

.

NB! Oppskrifter nederst i saken.

– Lasagne er fettete og sausete, og det er det kroppen vil ha. Og har du «planlagt» å bli fyllesjuk dagen etter, så lag en lasagne før du går ut, den blir bare bedre av å stå i kjøleskapet over natta, forklarer Magnus.

– Eller få kjæresten din til å lage deg en risotto, foreslår Ole, fortsatt litt hes etter en fest noen dager før.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS